Hämmästyttävä näky – mainoskyltissä kolmiulotteinen jättiläiskissa

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tokion kaduilla kävelevät saattavat törmätä odottamattomaan näkyyn. Shinjukun rautatieaseman päällä näyttää nimittäin oleskelevan valtavan kokooinen kissa.

Shinjuku-kissaksi kutsuttu eläin ilmestyy mainostauluun muutaman minuutin välein. Erityisen hämmästyttävän näystä tekee se, että kissa näyttää mainoskyltin 4K-resoluution kaarevan näytön ansiosta kolmiulotteiselta. Mainostaululla on kokoa jopa 150 neliömetriä.

Kotaku-sivuston mukaan samankaltaisia 3D-mainosnäyttöjä on aikaisemmin nähty muun muassa Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Kissojen sijaan niissä on kuitenkin tyypillisesti nähty elottomia asioita, kuten aaltoja. 3D-kissa on saavuttanut kissarakkaassa maassa jo suuren suosion, ja monet ohikulkijat pysähtyvätkin ottamaan siitä kuvia.