Bella Cruise innostui sosiaalisesta mediasta – julkaisi uuden videon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isabella ”Bella” Cruise on 28-vuotias taiteilija, joka on pitänyt matalaa profiilia lähes koko elämänsä ajan. Nicole Kidman ja Tom Cruise adoptoivat Bellan vuonna 1992. Nyt, viime vuosina, Bella on julkaissut enemmän tietoja itsestään sosiaalisessa mediassa.

Nainen on kannustanut Englantia jalkapallon EM-kilpailuissa, Page Six raportoi. Hän on jännittänyt Englannin tietä kohti finaalia ja julkaissut Tarinat-osiossa itsestään nyt jo poistuneen videon. Kansainvälinen neitokainen on siinä mielessä erikoinen jenkki, että hän seuraa jalkapalloa ja vieläpä katsoo eurooppalaisia pelejä.

Näyttelijä Tom Cruise on yksi skientologiakirkon johtajista, joten Bella on myös kirkon aktiivijäsen. Hän ei ole ollut tekemisissä adoptioäitinsä Nicole Kidmanin kanssa sen jälkeen, kun näyttelijätär erosi skientologeista.

Voit katsoa kuvan tästä.