TikTok-tähti Caitlyn Loane on kuollut – viimeiseksi jäänyt video nostaa niskavillat pystyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljännen polven australialainen farmari Caitlyn Loane on kuollut. Hän oli rehellisillä maatilan videoillaan TikTokissa suosiotaan kasvattava 19-vuotias nainen, joka valloitti kaikki ihmiset ympärillään säteilevällä hymyllä. Hän teki itsemurhan.

Tasmanian takamailla lehmätilalla asunut ja työskennellyt Caitlyn Loane julkaisi ennen itsemurhaan onnellisen tuntuisen videon TikTokiin. Videolla hän laulaa, “How far would you drive for the girl of your dreams?”, eli kuinka kauas olisit valmis ajamaan unelmien naisesi vuoksi. Hän kirjoitti videoon, että miten olisi Tasmania?

Perheenjäsenet ja ystävät ovat murtuneita naisen hengen riistämisestä. Älä jää yksin, jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia. MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 0111 suomen kielellä 24/7.

@catieloane

Who’s driving to Tasmania #womeninag

♬ original sound – hunter paige