Demi Moore tyttärineen upeissa uimapukukuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Demi Moore aloitti uransa Hollywoodissa jo 1980-luvun alkupuolella. Todelliseen läpimurtonsa 1990-luvulla lukuisissa menestyselokuvissa tehnyt 58-vuotias tähti on nyt osoittanut iän olevan vain numero. Hän poseeraa näyttävissä merkeissä tyttäriensä kanssa.

Demi Moore tähdittää Andie Swim -vaatemerkin tuoretta kampanjaa. Sosiaalisessa mediassa jaetuissa mainoskuvissa Demi poseeraa uimapuvuissa yhdessä kolmen tyttärensä Rumerin, Scoutin ja Tallulah Willisin kanssa. Tähti kertoo Instagramissa hänelle olleen tärkeää, että tyttäret olivat mukana kampanjassa hänen kanssaan.

Demi Moore oli aikoinaan naimissaa Bruce Willisin kanssa, ja kolme kampanjassa mukana olevaa tytärtä ovatkin kyseisestä suhteesta. Näyttelijä on nähty viime vuosina muun muassa televisiosarjoissa Empire, Brave New World ja Dirty Diana.