Mikä tiimalasivartalo! Jessica Alves esitteli laihdutusleikkauksen tuloksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen ihmis-Ken on muuttunut kirurgin veitsen avulla ikoniseksi naiseksi nimeltään Jessica Alves. Seksipommin ulkonäköä havitteleva neitokainen on nyt laihduttanut vatsalaukun kavennusleikkauksen avulla.

– Voin erinomaisesti kuukausi vatsalaukun kavennusleikkauksen jälkeen. Noudatan terveellistä ruokavaliota ja teen säännöllisiä kävelylenkkejä, Alves hehkuttaa Instagramissa bikinivartaloaan esitellen.

Hän on näemmä matkustanut Espanjan Marbellassa sijatsevaan kakkoskotiinsa nauttimaan kauniista kesästä. Jessica Alves korjautti sukupuolensa naiseksi alkuvuodesta. Hän on sittemmin lihonut kymmeniä kiloja lyhyessä ajassa, mutta laihduttaa lihavuusleikkauksen turvin pikatahtiin kilon päivässä.