Kylie Jenner läpinäkyvässä asussa – somekuva poistettiin liian rohkeana?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni keventää vaatetustaan helteisillä säillä, eikä Kylie Jenner ole poikkeus. Kosmetiikkaguruna ja realitytähtenä tunnettu 23-vuotias Kylie nimittäin nähtiin tuoreessa Instagram-kuvassaan paljastavasti pukeutuneena. Ehkä jopa liiankin, sillä kuva katosi Instagramista melko nopeasti.

Kylie Jenner jakoi Instagramissa kuvia, joista ensimmäisessä hänen yllään nähtiin ihonmyötäinen mekko. Toisessa kuvassa tähti paljasti kameralle stringinsä, sillä osa mekosta on läpikuultavaa materiaalia. Kuvatekstissä Kylie kirjoitti ytimekkäästi Bonne soirée, eli hyvää iltaa. Kuva sai runsaasti huomiota, kunnes se katosi yllättäen.

Kylie Jennerin paljastettiin taannoin laajentavan liiketoimiaan. Kosmetiikkaan keskittyvän Kylie Cosmetics -brändin rinnalle on tulossa uusi Kylie Baby -niminen yritys. Nimen mukaisesti se keskittyy vauvatuotteisiin, kuten lastenrattaisiin ja pinnasänkyihin.