Nainen huovuttaa realistisia 3D-tauluja – muistona edesmenneistä kissoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen taiteilija tekee uskomattoman realistisia taideteoksia neulahuovutuksen avulla. Hän esittelee nyt nettivideolla, kuinka huovuttaa 3D-taulun asiakkaansa edesmenneestä kissasta. Lopputulos häkellyttää.

Hän on tehnyt asiakkaalleen aiemmin 3D-taulun huovutustekniikalla toisesta edesmenneestä kissasta. Nyt nainen valmisti toisenkin taulun kissasta, joka oli lähtenyt kaverinsa matkaan sateenkaarisillalle. Villasta huolellisesti valmistettu taideteos syntyy maltilla karva kerrallaan.

Neulahuovutus on villan huovuttamista ilman saippuaa. Kuidut tarttuvat kiinni toisiinsa ja lopputulos on tiivis. Taitelijan tekemät muotokuvat ovat mestarillinen taidonnäyte. Molemmat kissat oli pelastettu kadulta, joten ne saivat kunniaa elämänsä aikana ja vielä sen jälkeen upeiden taulujen muodossa.