Travis Scottin Batman-asu sai tyrmäävän vastaanoton – räppäri poisti Instagram-tilinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet supertähdet ovat perinteisesti pukeutuneet upeisiin naamiaisasuihin lokakuun loppupuolella Halloweenin kunniaksi. Viime syksynä räppäri Travis Scott ei ollut poikkeus. Kylie Jennerin Stormi-tyttären isä pukeutui nimittäin Halloweenina supersankari Batmaniksi, mutta se ei lopulta mennyt aivan odotetulla tavalla.

Travis Scottin Batman-asu sai saman tien tyrmäävän vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Kritiikkiä herätti muun muassa viittasankarin puvun mustan tai tummansinisen sijaan ruskea väritys sekä se, että eikö rikkaalla räppärillä olisi varaa panostaa pukuun hieman enemmän. Batman-Travista syytettiin myös niin kutsutun swagin puutteesta.

Travis Scott poisti myöhemmin koko Instagram-tilinsä. Osa faneista epäili räppärin poistuneen ovet paukkuen sosiaalisesta mediasta Batman-asusta johtuneen kiusaamisen seurauksena. Toiset tosin epäilivät kyseessä olleen tietoinen julkisuustemppu ja tähden varautuvan uuden musiikin julkaisuun putsaamalla Instagram-tilinsä. Sittemmin tilanne on jo korjaantunut.