Hirvi herätti hämmennystä Itä-Helsingissä – poliisi joutui lopettamaan eläimen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupunkialueelle eksyy toisinaan suurikokoisiakin villieläimiä, jotka voivat aiheuttaa ihmisille yllättäviä tilanteita. Maanantaina 12. heinäkuuta poliisi sai lukuisia ilmoituksia Itä-Helgingissä liikkuneesta hirvestä.

Poliisin mukaan ensimmäiset havainnot hirvestä tehtiin kello 11 Vuosaaren Kallvikintiellä. Hirvi eteni Vartiokylän kautta Puotilaan. Eläin juoksenteli vauhkoontuneena Meripellontiellä ja törmäsi lopulta kiviseen meluaitaan lyyhistyen maahan.

Viranomaisten mukaan hirvi oli loukkaantunut, ja se jouduttiin lopettamaan. Eläin oli arviolta yli vuoden ikäinen. Asunalueelle päätynyt hirvi oli aiheuttanut hämmennystä liikenteessä, mutta varsinaisia onnettomuuksia villieläimestä ei koitunut.