Matkustaja yritti avata lentokoneen oven – teipattiin kiinni penkkiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

American Airlines -lentoyhtiön koneessa todistettiin taannoin rajua välikohtausta. Koneessa matkustanut nainen jouduttiin teippaamaan kiinni penkkiin hänen aiheutettua vaaratilanteen lennolla Texasin Dallasista Pohjois-Carolinan Charlotteen.

Silminnäkijöiden mukaan matkustamohenkilökunta oli alkanut liikkumaan levottomasti käytävillä ja lukitsemaan vessojen ovia. Jostain kantautui huutamisen ääniä. Lopulta koneen lentäjä imoitti koneessa tapahtuneen pahaksi kuvailtu tilanne, ja hän neuvoi matkustajia pysyttelemään rauhassa paikoillaan.

Erään koneessa matkustaneen naisen on sittemmin paljastettu yrittäneen avata matkustamon ulko-ovea. Tämän jälkeen matkustaja oli hyökännyt henkilökunnan edustajan kimppuun ja purrut häntä. Lopulta nainen kiinnitettiin penkkiin ilmastointiteipillä kanssamatkustajien ja henkilökunnan turvaamiseksi, vahvistaa American Airlines New York Post -lehden mukaan.

Matkustaja toimitettiin sairaalaan koneen laskeuduttua Charlotteen. Naisen kerrotaan päätyneen lentokieltolistalle ainakin tapauksen tutkinnan ajaksi.