90 Päivää morsiamena -kulisseissa kuohuu – katoamistemppu kosinnan jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty 90 Päivää morsiamena -realityohjelma on seurannut vuosien ajan 46-vuotiaan Darcey Silvan rakkauselämän kiemuroita. Sarjan nimi tulee siitä, että siinä kuvataan pariskuntia, joilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan.

Avioliiton avulla ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan. Darcey on kokeillut rakkautta jo kahden ulkomaalaisen miehen kanssa, hollantilaisen Jessen ja brittiläisen Tomin kanssa. Nyt vuorossa on bulgarialaissyntyinen Georgi. Darceysta ja hänen Stacey-sisarestaan kertova uutuussarja näyttää, kuinka Darceyn ja Georgin rakkaustarinan käy.

Nyt Georgi on kosinut Darceyta. Koska kyseessä on draamaa huokuva reality, ei avioliitto ala tässäkään tapauksessa auvoisesti. Noin 48 tuntia kosinnan jälkeen Georgi jättää Darcyn ja katoaa, koska heille oli tullut kovasanainen keskustelu perheasioihin liittyen. Darcey oli udellut asioita Georgin, eli tulevan aviomiehensä historiasta.