Demi Rosen uimapuvusta loppui kangas kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä rohkeampaakin kuvamateriaalia.

Äskettäin alastomana somekuvissaan treenannut Demi on tällä kertaa ujuttanut valtavan povensa hyvin niukkaan uimapukuun, jota tehtäessä kangas taisi loppua kesken. Ja valmiiksi saatu osuuskin näkyi lopulta läpi.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.