Britney Spears nosti rintansa pääosaan – onko naisella kaikki hyvin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka isänsä Jamien holhouksen alaisena kärsittyään julkisesta hermoromahduksesta. Viime aikoina hän on vaatinut oikeudessa holhouksen kumoamista, mutta tuomioistuin oli asiasta ikävä kyllä toista mieltä. Viime päivinä Britney on julkaissut itsestään jopa huolestuttavan rohkeita kuvia.

Tällä kertaa Spears on julkaissut somessa kuvasarjan, jossa hän poseeraa aluksi melko normaalisti, mutta sitten peittää kasvonsa ja ohjaa siten kaiken huomion poveensa. Tällaiset julkaisut tuskin toimivat ainakaan hänen hyväkseen, kun hänen tilannettaan käsitellään tuomioistuimissa.

Britneyn fanit ja monet julkisuudesta tunnetut ystävät ovat kampanjoineet sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #freebritney. Heidän mielestään tähden tulisi saada tehdä omia päätöksiä ja elää elämäänsä niin kuin itse parhaakseen näkee. Spears ei saa ajaa autoa eikä allekirjoittaa itse mitään häneen liittyviä asiakirjoja.