Palokunta julkaisi kuvia: Näin voi käydä, jos pysäköit palopostin viereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa palokunta saa sammutusvetensä teiden varsille rakennetuista paloposteista, joiden kohdalla on yleensä tiukka pysäköintikielto. Kiellosta huolimatta autoilijat kuitenkin pysäköivät ajoneuvojaan ajoittain tällaisille paikoille, ja tulipalon sattuessa vastaavat tietenkin itse seurauksista.

Nyt verkossa on muodostunut hiteiksi kaksi julkaisua, joissa nähdään millaisia seurauksia tällaisella väärällä pysäköinnillä voi olla. Yhdysvalloissa sijaitsevan Anaheimin kaupungin palokunta julkaisi neljän kuvan sarjan, jossa nähdään miten kätevästi paloletkun saa vedettyä myös auton läpi. Tosin ennen sitä autosta rikotaan kaksi ikkunaa läpivetoa varten.

– Oletko koskaan ajatellut mitä tapahtuu, kun auto on pysäköity palopostin eteen ja tulipalo syttyy? Onko läheisempi pysäköintiruutu sen arvoista, että auton ikkunat rikotaan ja auto saa lisäksi sakon ja se hinataan pois, Anaheimin palokunta kysyy päivityksessään.