Olivia Culpo on kuvankaunis naapurintyttö – rantakunto kuin mallikuvastosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 28-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Tällä kertaa Olivia nähdään julkaisemissaan kuvissa poseeraamassa Meksikon Tulumissa majoituksessa, jossa varmasti meistä jokainen viihtyisi. Niin myös kuvankaunis missikaunotar, joka esittelee samalla huoneensa lisäksi myös täydellisyyttä hipovan vartalonsa.

Taannoin Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään.