Sinisestä kissasta sometähti – miljoonat ihastelevat löytökissaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on viime aikoina kuvattu useita sinisiä eläimiä, joiden värityksen taustoista ei ole tietoa. Esimerkiksi Venäjällä ikuistettiin taannoin lauma sinisiä koiria. Nyt sometähdeksi on noussut ihastuttava löytökissa, joka on yltä päältä sininen. Värityksen syytä ei tiedetä, mutta somesuosio on noussut suureksi.

Kissa on saanut Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevassa eläinsuojassa nimekseen Smurf tuttujen sinisten animaatiohahmojen mukaan. Löydettäessä kissan oletettiin olleen koiratappelujen syöttinä, mutta tästä ei ole saatu kuitenkaan varmuutta. Tiktok-käyttäjä Theo Randall julkaisi kissasta kuvatun videon sosiaalisessa mediassa, jossa se sai nopeasti yli neljä miljoona katsojaa ja yli miljoona tykkäystä.

Kissan alkuperäinen väritys näkyy sinisen värin alta, eikä erikoinen väritys näytä kissaa juuri häiritsevän. Muutenkin nelijalkainen vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa ja leikkisä. Smurf saanee nopeasti uuden kodin, sillä lukemattomat ihmiset ovat jo ilmaisseet halunsa antaa sille uusi rakastava koti luotaan.

@manicrandall

meet Smurf ##cat ##catsoftiktok ##sheltercat ##animalshelter ##animalshelterlife ##kitten ##blue ##imblue

♬ Blue (Da Ba Dee) – CDM Project

@manicrandall

he's stirring the pot for sure ##imblue ##blue ##kitten ##animalshelterlife ##animalshelter ##sheltercat ##catsoftiktok ##cat

♬ Conga – Gloria Estefan & Miami Sound Machine