Demi Lovato poseerasi kylpyammeessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teini-iässä julkisuuteen nousseen poptähti Demi Lovaton uraan on mahtunut traagisiakin käänteitä. Nyt laulaja-lauluntekijä on otsikoissa positiivissa merkeissä julkaistuaan sosiaalisessa mediassa näyttävän selfien. Tuoreessa kuvassaan tähti nähdään kylvyssä vailla rihmankiertämää.

– Tunnen oloni seksikkäimmäksi kylpyammeessa ilman meikkiä, hiusten pidennyksiä, tekoripsiä… Alasti. Vain minä itse puhtaimmillani. En tunne oloani aina mukavaksi omassa kehossani. Siksi olen enemmän kuin kiitollinen näistä hetkistä, jolloin voin kaikista haavoittuvaisimmillani tuntea oloni kauniiksi ja hyväksyä itseni sellaisena kuin olen, Demi Lovato kirjoitti.

Demi Lovato paljasti taannoin olevansa muunsukupuolinen. Tähti on kertonut toivovansa, että hänestä käytettäisiin jatkossa neutraalia persoonamuotoa. Lovato kuitenkin totesi hiljattain Instagramissa, ettei vahingossa tapahtuva väärinsukupuolittaminen haittaa häntä.