Indiana Jones -elokuvan näyttelijäkaarti kasvaa – Antonio Banderas mukaan

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset alkoivat taannoin Iso-Britanniassa. Nyt elokuvan jo valmiiksi näyttävä näyttelijäkaarti on kasvanut entisestään. Jatko-osaan on kiinnitetty muun muassa Desperado, Zorron naamio ja Iho jossa elän -elokuvista tunnettu latinohurmuri.

Pitkän Hollywood-uran tehnyt espanjalaistähti Antonio Banderas on Deadline-sivuston mukaan mukana viidennessä Indiana Jones -elokuvassa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, minkälainen tähden rooli elokuvassa on. Indiana Jonesia näyttelevän Harrison Fordin ohella elokuvassa nähdään muun muassa tanskalaistähti Mads Mikkelsen, Fleabag-sarjasta tunnettu Phoebe Waller-Bridge ja Shaunette Renée Wilson.

Viidennen Indiana Jones -seikkailun kuvaukset kokivat taannoin takaiskun Harrison Fordin loukkaannuttua tappelukohtausta harjoitellessaan. Elokuvan on kuitenkin määrä saada ensi-iltansa 29. heinäkuuta 2022. Jatko-osan ohjaa Logan-ohjaaja James Mangold Steven Spielbergin toimiessa tuottajana.