Varkaat murtautuivat kierrätyskeskukseen Vantaalla – jo kuudes kerta vuoden sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Uudenmaan poliisin partio sai lauantain vastaisena yönä tehtävän Vantaalla sijaitsevan kierrätyskeskuksen alueelle. Ilmoituksen mukaan alueelle oli tunkeutunut luvatta useampi henkilö.

Paikan päältä tavoitettiin etsintöjen jälkeen kaksi miestä ja yksi nainen. Heidän hallustaan löytyi kierrätyskeskuksesta anastettua omaisuutta, kuten kuparijohtoja ja elektroniikkaa. Kaikki kolme päätyivät kiinniotettuna poliisin huostaan epäiltynä varkauden yrityksestä. Tämä oli jo kuudes kerta tämän vuoden aikana, kun kyseisen kierrätyskeskuksen alueelle tunkeuduttiin.

– Lisäksi toisen miehistä epäillään syyllistyneen myös huumausainerikokseen, sillä hänen hallustaan löytyi kassi missä oli marihuanaa ja amfetamiinia, kertoo rikoskomisario Timo Luoto.

– Kierrätyskeskus ei ole mikään avoin kaatopaikka, mihin saa mennä penkomaan sinne vietyä tavaraa. Kierrätyskeskuksen ollessa kiinni sen alueelle ei saa luonnollisestikaan mennä ja jos sieltä sen lisäksi vielä vie luvatta kännyköitä tai muuta sinne tuotua tavaraa, voi syyllistyä varkauteen, muistuttaa Luoto.