Netflixin pelisuunnitelmista uutta tietoa – keskittyy alkuun mobiilipeleihin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvien ja sarjojen suoratoistopalvelu Netflixin paljastettiin taannoin suunnittelevan laajentamista myös pelien pariin. Nyt yhtiö on vahvistanut tiedon ja valottanut samalla lisää suunnitelmiaan videopelisisällön suhteen.

Netflix kertoi pelisuunnitelmista osakkeenomistajille ennen tuoretta tulisjulkistusta. Pelit tulevat ilmestymään suoratoistopalvelun valikoimiin omana sisältökategorianaan elokuvien ja tv-sarjojen rinnalle. Netflixin pelipalvelu keskittyy alkuun mobiililaitteille suunnattuihin peleihin, mutta tulevaisuudessa suoratoistopalvelussa saatetaan nähdä myös muiden formaattien pelisisältöä.

Aikaisempien uutisointien mukaisesti Netflix ilmoitti pelien ilmestyvän palveluun ilman lisämaksua. Niissä ei Cnet-svuston mukaan myöskään tulla näkemään mainoksia tai pelien sisäisiä ostoja. Yhtiön mukaan ensimmäiset pelit tulevat todennäköisesti pohjautumaan jo olemassaoleviin Netflix-nimikkeisiin, mutta tarkoituksena on julkaista myös itsenäisiä alkuperäispelejä.