Poliisi tutkii massiivista omakotitalopaloa Espoossa: ”Tulipalosta kirjattu rikosilmoitus”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoon Pitkäjärvellä paloi omakotitalo ja muut saman tontin rakennukset lauantaina 17. heinäkuuta iltayhdeksän aikaan. Tulipalossa ei menehtynyt kukaan, mutta omaisuusvahingot ovat varsin mittavat.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kirjannut tulipalosta rikosilmoituksen nimikkeellä varomaton käsittely, mutta ilmoituksen laatu ja nimike voi muuttua tutkinnan aikana. Tulipalon syyn selvittämiseksi poliisi on tehnyt paikalla teknistä rikospaikkatutkintaa, sekä pyrkii puhuttamaan ja kuulemaan paikalla olleita osallisia ja todistajia.

Palosta ei aiheutunut varsinaisia henkilövahinkoja, mutta kaksi henkilöä kävi lääkärin tarkastuksessa. Palon alkupaikan tontilta tuhoutuivat rakennukset jokseenkin täysin. Lisäksi naapuritontin kiinteistö ja irtaimisto kärsivät vahinkoja palon seurauksena.