Britney Spears puristeli paljaita rintojaan – some sekosi rohkeista kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears taistelee parhaillaan oikeudessa kumotakseen isänsä huoltajuuden, joka on aiheuttanut hänelle monenlaisia ongelmia. Laulajatar syyttää samalla isäänsä huoltajuutensa hyväksikäytöstä ja on haastanut isän siksi oikeuteen.

Nyt Spears poseeraa rohkeissa somekuvissa, joissa hän seisoo ylävartalo paljaana ulkona puun alla ja puristelee rintojaan. Britney on toki urallaan poseerannut yläosattomissa. Nyt molemmat kuvat saivat nopeasti miljoonia tykkäyksiä ja yhteensä ne ovat saaneet jo yli 100 000 kommenttia.

Britney Spears sai äskettäin tuomioistuimen tuomarilta luvan valita itse oma lakitiiminsä, mitä pidetään hänen kannaltaan merkittävänä askeleena kohti parempaa. Britneyn mukaan isä muun muassa estää häntä tulemasta raskaaksi. Lisäksi isä salakuuntelee tyttärensä ja tämän lasten keskusteluja lastenhuoneessa. Britney on ollut jo 13 vuoden ajan isänsä holhouksen alaisena, koska tuomioistuin katsoi, ettei poptähti kyennyt tekemään itseään koskevia päätöksiä.