Diili-Sointu sai koronatartunnan: ”Oireet on kyllä infernaaliset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittajana ja sitä aiemmin realitysarjan tähtenä tunnetuksi tullut Sointu Borg on saanut koronatartunnan. Hän kertoi asiasta hetki sitten sosiaalisessa mediassa. Pari päivää aiemmin hänen räppärimiehensä Salonen sairastui koronaan ja Sointu kuvaili miehensä oireita ärhkäkäksi.

Korona tarttui perheeseen keikkamatkalta, jossa Solonen vietti tuntikausia samassa autossa koronapositiivisen kanssa. Sointu jäi heti miehensä positiivisen tuloksen saatuaan kahdeksi viikoksi karanteeniin. Nyt myös hän on saanut koronatestiin positiivisen tuloksen ja kommentoinut tilannetta Instagramin Stories-päivityksessään, joka näkyy seuraajille vuorokauden ajan. Siinä hän myös kuvailee koronan oireita.

– Sieltä se pamahti. Oireet on kyllä infernaaliset. Onneks en ehtiny altistaa muita, Sointu Borg kirjoitti hetki sitten koronatartunnastaan.