Netflix työstää uutta Pokemon -sarjaa – eikä se ole piirretty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pokemon on vuosikymmenten aikana kasvanut peleistä valtavaksi tuotesarjaksi, johon kuuluu piirrettyjä, elokuvia ja oheistuotteita laidasta laitaan. Nyt suunnitteilla on myös uusi Netflix-sarja.

Toisin kuin aikaisemmat Pokemon-sarjat, ei Netflixin suunnitteilla oleva sarja olisi piirretty. Sen sijaan siinä nähtäisiin todennäköisesti ihmisnäyttelijöitä ja tietokoneanimaation voimin luotuja Pokemon-hahmoja. Variety-lehden mukaan sarjaa työstämään on kiinnitetty suositun Lucifer-sarjan tuottaja Joe Henderson.

Ihmisnäyttelijöitä ja Pokemon -hahmoja on aikaisemmin yhdistelty valkokankaalla Detective Pikachu -elokuvassa, jonka päärooleissa olivat Ryan Reynolds ja Justice Smith. Netflixin valikoimista puolestaan löytyy ennestään lukuisia Pokemon-teemaisia animaatiosarjaoja.