Porispere tärähtää huomenna käyntiin – yksi festarikesän odotetuimmista tapahtumista

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos olet terve, eikä sinulla ole viikonlopuksi tiedossa tärkeitä menoja, suuntaa matkasi kohti Poria. Kirjurinluodolla järjestetään kolme päivää kestävä Porispere-festivaali. Lippujen määrä on rajoitettu.

Perjantaina Porissa nähdään muun muassa Beast in Black, Popeda, The 69 Eyes, Huora ja Nyrkkitappelu. Lauantaina artistikattaukseen liittyvät Apulanta, Stam1na, Maustetytöt, 22-pistepirkko ja Lasten hautausmaa. Sunnuntai on naisvoittoinen esiintyjäkaartiltaan, kun Behm ja Sanni esiintyvät ennen festarin päättävää JVG:tä. Koko ohjelmisto on nähtävillä täällä.

Terveys- ja turvallisuusseikat on otettu Porisperessa huomioon erityisen tarkasti, ja ne noudattelevat ajantasaisia ohjeistuksia. Ohjeita päivitetään sitä mukaan, kun viranomaisilta tulee uusia suosituksia sekä säädöksiä.Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan.