Leni Klum palvoi aurinkoa huvijahdilla – some heräsi heti eloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla.

Viime aikoina Leni on sekoittanut nuorten miesten päitä julkaisemalla verkossa kuvia itsestään nauttimassa kesästä – jopa ilman vaatteita. Nyt nuori mallikaunotar esittelee upeaa vartaloaan huvijahdin kannella. Hän kiikaroi rantaan ja vitsailee vakoilevansa naapureita.

Leni Klum pääsi esittelemään saksalaisten huippusuunnittelijoiden luomuksia videolla, jossa hän pukeutui yhteensä 25 erilaiseen asuun. Nainen toimi mallina muun muasa Kaviar Gauchelle, Michael Sontagille sekä Lala Berlinille. Teini-ikäisen mallin suoritus oli saanut ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että Leni tulee todella seuraamaan äitinsä jalanjälkiä menestyksen suhteen.

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla.

Nyt Leni on sekoittanut nuorten miesten päitä julkaisemalla verkossa kuvan itsestään nauttimassa kesästä ilman vaatteita. Todennäköisesti mallityttären äiti on tarkastanut ja hyväksynyt otoksen, sillä Heidin kerrotaan olevan tarkka tyttärensä julkisuuskuvasta ja siitä, etteivät esimerkiksi somekuvat ole liian paljastavia.

Leni Klum pääsi esittelemään saksalaisten huippusuunnittelijoiden luomuksia videolla, jossa hän pukeutui yhteensä 25 erilaiseen asuun. Nainen toimi mallina muun muasa Kaviar Gauchelle, Michael Sontagille sekä Lala Berlinille. Teini-ikäisen mallin suoritus oli saanut ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että Leni tulee todella seuraamaan äitinsä jalanjälkiä menestyksen suhteen.