Samaan aikaan Yhdysvalloissa: Kiimainen kalkkuna jahtasi postinjakajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa postia jakanut mies on joutunut vaikeuksiin kiimaisen kalkkunan aiheuttaman piirityksen vuoksi. Postinjakajille on tuttua joutua tekemisiin lemmikkieläinten kanssa, mutta harvoin he joutuvat kalkkunoiden jahtaamaksi.

– Kalkkuna jahtasi postiautoa koko kadun pituudelta. Kun postiauto kääntyi tien päässä kalkkuna seurasi sitä, eikä näyttänyt väsymisen merkkejä, ViraHogille videon kuvannut kertoo.

Parittelukauden aikana urospuoliset kalkkunat yrittävät hallita toisiaan ja saada naaraskalkkunoiden huomion. Uroskalkkunat häiritsevät muita kalkkunoita, pelottelevat ne pois ja hyökkäävät niiden kimppuun. Etenkin punaisen värin näkeminen herättää niiden vaistot. Ne eivät välitä, onko kyseessä toinen kalkkuna vai postinjakaja.