Shirly Karvinen nautiskeli laiturilla: ”Ihan ku ois ulkomailla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on viime aikoina puhunut seksuaalisuudestaan. Hän kertoi Me Naiset -lehdelle antaneensa itselleen luvan ihastua myös naisiin ja totesi henkisen yhteyden jääneen puuttumaan edellisissä suhteissa miesten kanssa. Hänen ja laulaja Sannin suhteesta on huhuttu kulisseissa jo jonkin aikaa.

Nyt missikaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa upeassa kesäkuvassa, jossa hän istuu ilta-auringossa laiturilla ja hehkuttaa vuolaasti kulunutta kesää ja kesälomansa.

– Ihan ku ois ulkomailla. Kesäloma vähän yli puolenvälin, miljoona vastaamatonta viestiä, muutama festaripäissää oleva igstoori ja tuhat tuntia unta. Nyt mökillä nauttimassa vähän lisää. On ollut liian ihanaa, Shirly Karvinen kirjoittaa.