Ilman lippua lentokoneeseen hiippaillut nainen pidätettiin – halusi nähdä Jay-Z:n

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

23-vuotias nainen pidätettiin taannoin hänen noustuaan lentokoneeseen ilman lentolippua. Hänen tavoitteenaan kerrotaan olleen päästä näkemään hiphop-tähti Jay-Z.

Yaazmina Payton oli onnistunut hiippailemaan Chicagon O’Haren kansainvälisen lentoaseman turvatarkastuksen läpi ilman asianmukaisia asiakirjoja. Nainen jäi kiinni lipuntarkastajan saatua vihiä asiasta, ja hänet pidätettiin. Payton myönsi päässeensä lähtöselvitysalueelle turvatarkastajien silmien välttäessä.

Pidätetty kertoi viranomaisille yrittäneensä lentää Los Angelesiin tavatakseen räppäri Jay-Z:n. American Airlinesin lentokone nousi lopulta ilmaan ilman uusia välikohtauksia. Payton on sittemmin saanut porttikiellon Chicagon O’Haren lentoasemalle, uutisoi New York Post.