Idols-tähti Jani Wickholm joutui perumaan keikkoja – terveysongelmat syynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaismuusikko Jani Wickholm nousi kuuluisuuteen tultuaan Idols-kilpailun ensimmäisellä tuotantokaudella toiselle sijalle. Aikaisemmin tänä vuonna laulaja kertoi kärsineensä koronatilanteesta johtuneista talousongelmista. Nyt hän on joutunut perumaan suunniteltuja esiintymisiään terveyssyistä.

– Morjensta jengi! Ikäväkseni joudun toteamaan tämän viikonlopun keikoista, että 2. Tyypin diabetekseen liitännäisestä tämän hetkisestä tulehdustilasta / sairaudesta johtuen, joudun estymään ikävä kyllä Keuruun tämän iltaiselta ja Karvion lauantaiselta esiintymiseltä, Wickholm kirjoitti Facebookissa.

– Tämä on 17 ja puolen vuoden aikana toinen kerta, kun näin tapahtuu, siis mieluummin keikalla kuin saikulla, mutta tarkemmin erittelemättä olen kovin pahoillani tästä, muusikko jatkoi.

Jani Wickholm kertoi terveysongelmista lisää Ilta-Sanomille. Tähden mukaan neljä kuukautta sitten diagnosoitu kakkostyypin diabetes n aiheuttanut hänelle voimakasta turvotusta jalkaan. Toinen jalka on tällä hetkellä niin kipeä ettei sillä voi astua, ja sairaalassa aiheuttajaksi on epäilty jopa mahdollista verenmyrkytystä.