Kourtney Kardashian loistaa biksukuvissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna päättyneestä suositusta realitysarjastakin tunnetut Kardashianin sisarukset jakavat tiuhaan tahtiin kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Nyt Kourtney Kardashian on onnistunut herättämään hämmästystä julkaisemalla kirjaimellisesti loistavia kuvia.

Tuoreessa kuvasarjassaan Kourtney Kardashian poseeraa uima-altaalla yöaikaan. Erikoisen kuvista tekee se, että 41-vuotiaan tähden asu hohtaa pimeässä. Kourtney heittäytyi kuvatekstissä filosofiseksi, kuvaillen elämän olevan vain unta.

Kourtney Kardashian on ollut viime kuukausina otsikoissa erityisesti parisuhde-elämänsä vuoksi. Realitytähti ja POOSH-hyvinvointibrändin perustaja seurustelee nykyään Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Suhde on saanut runsaasti huomiota mediassa.