Yllättävä näky Rovaniemen pop up -rokotuspisteellä – Mr. Lordi saapui ottamaan rokotusta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rovaniemen kaupungintalolla järjestettiin viikonloppuna rokotustilaisuus, jossa paikalla oli kaksi tunnettua paikallista hahmoa. Paikalle saapuivat Lordi-yhtyeen keulakuva Mr. Lordi ja Joulupukki.

Mr. Lordi, eli Tomi Putansuu saapui rokotuspisteelle täysissä asusteissa ja maskeerauksessa yhdessä Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broasin kanssa. Maailmanlaajuisesti kuuluisa rokkari otti tilaisuudessa toisen rokoteannoksensa. Joulupukki oli paikalla lähinnä edustustehtävissä, sillä hän oli ikänsä vuoksi jo ehtinyt saamaan molemmat rokoteannoksensa.

Rovaniemellä järjestetyn pop up -rokotustilaisuuden tarkoituksena oli kannustaa etenkin nuoria hakemaan rokotuksen. Tempauksen ansiosta ensimmäisen rokotusannoksen ottaminen onnistui vaivattomasti ilman ajanvarausta. Yhteensä rokotteita jaettiin pisteellä lauantaina 371 kappaletta ja sunnuntaina 395, uutisoi Lapin Kansa.