Coco Austin imettää viisivuotiasta tytärtä: ”Lopetan vasta kun hän haluaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi jo viime vuonna imettävänsä leikki-ikäistä Chanel-tytärtä. Nyt nainen on jatkanut aiheesta ja kertoo imettävänsä niin kauan kuin tyttö sitä itse haluaa. Chanel on nyt viisivuotias.

– Kyseessä on äidin ja lapsen suuri läheisyyden hetki. Miksi se pitäisi ottaa häneltä pois? Jos tyttö ei tahdo sitä, niin sitten me lopetamme. Minä en kuitenkaan ole se, joka asiasta päättää ja sanoo ”ei”, Coco on määritellyt.

Coco kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.