Mies pelasi pelikonsolia ukkosmyrskyn aikaan – sai salamaniskun ohjaimen kautta

Digi Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin pistorasioihin kytketyt sähkölaitteet ovat alttiita salamoiden iskuille alueilla, joissa sähkökaapelit eivät sijaitse suojassa maan alla. Eräs yhdysvaltalainen mies joutui taannoin onnettomuuteen pelattuaan pelikonsolia ukkosmyrskyn aikana.

Tennesseen Greenbrierissä asuva mies oli pelannut pelikonsolia illallisen jälkeen ukkosen riehuessa ulkona. Salama oli iskenyt kesken pelisession joko miehen kotiin tai sen läheisyyteen. Salama kulkeutui konsoliin johdolla yhdistettyyn ohjaimeen, iskien lopulta mieheen.

Kotaku-sivuston mukaan mies selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä vakavan loukkaantumisen sijaan. Hän kykeni hälyttämään apua paikalle omin voimin. Paikalle ambulanssilla saapuneet ensihoitajat tarkistivat karulla tavalla pelisessionsa keskeyttämään joutuneen miehen kunnon ja totesivat, ettei sairaalakäynnille ollut onneksi tarvetta.