Ikea tuo myyntiin lihapullien tuoksuisia kynttilöitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huonekalujätti Ikean myymät Huvudroll-lihapullat ovat muodostuneet vuosien saatossa omaksi maailmanlaajuiseksi käsitteekseen. Nyt Ikea on lanseerannut jokseenkin yllättävän tuotteen, jonka avulla ruotsalaisten lihapullien tuoksun saa kotiin milloin vain.

Ikea on paljastanut lanseeraavansa Huvudroll-tuoksukynttilän. Kuten nimikin antaa olettaa, pitäisi kynttilän tuoksua Ikean ravintoloissaan tarjoilemilta ja ruokaosastoillaan myymiltä kuuluisilta lihapullilta.

Ikean Huvudroll-kynttilät sisältyvät Store in a Box -laatikkoon, jonka sisältämillä tuotteilla Ikea-kokemuksen voi saavuttaa omassa kodissaan. Toistaiseksi Store in a Box -laatikoita tarjotaan Ikean Yhdysvaltojen osaston Family-ohjelman 10-vuotisjuhlakilpailun osallistujille. Tiedossa ei ole, saapuvatko lihapullakynttilät myöhemmin myös ketjun yleiseen valikoimaan.