Titanic-museossa onnettomuus – syynä jäävuoriseinä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevassa Titanic-museossa on tapahtunut jäävuoreen liittyvä onnettomuus. Onnettomuus ei ollut onneksi yhtä tuhoisa kuin todellisen Titanicin uppoaminen, mutta se johti kolmen ihmisen loukkaantumiseen.

Onnettomuus tapahtui maanantaina Titanicia esittävän rakennuksen kylkeen pystytetyn jäisen seinämän kaaduttua. Yksi loukkaanut toimitettiin helikopterilla 50 kilometrin päässä olevaan sairaalaan, toisekt kaksi ambulanssilla läheiseen terveyskeskukseen. Heidän tilansa ei ole tiedossa.

CNN-uutissivuston mukaan Tennesseen Titanic Museumia kuvaillaan maailman suurimmaksi Titanic-museoksi. Kävijöille tarjotaan muun muassa mahdollisuutta upottaa kätensä -2 asteen veteen tunteakseen, kuinka kylmää vesi oli Titanicin uppoamisyönä. Asiakkailla on ollut myös mahdollisuus kosketella maanantaina kaatunutta jäävuoriseinää.