David Hasselhoffin uudesta levystä povataan myyntihittiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiljattain 69 vuotta täyttänyt koko maailman Ritari Ässä, eli David Hasselhoff julkaisee 3. syyskuuta uuden Party Your Hasselhoff -nimisen levyn. Levyltä on julkaistu kaksi kappaletta, joista molemmat ovat legendaaristen kappaleiden cover-versioita.

Kuuntelimme kappaleet ja ne olivat takuuvarmaa tanssilattiamatskua. Ensimmäinen julkaistu coverbiisi on Iggy Popin tunnetuksi tekemä The Passenger. Hasselhoffin versiosta on julkaistu musiikkivideo Youtubeen.

Toinen levyllä oleva hitti on (I Just) Died in Your Arms, joka on alunperin kasaribändi Cutting Crewn esittämä. Käsi sydämellä on sanottava, että koronakurimuksen jälkeen kuultava Hasselhoffin musiikki on parasta, mitä maa päällään kantaa. Se sopii rokkarille, popparille ja punkkarille, konemusiikin kuuntelijoille sekä sukkahousuhevarille.