Addison Rae Hollywood-tähdeksi – tältä TikTok-megatähti näyttää ysärielokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen somevaikuttaja, tanssija ja laulaja Addison Rae lukeutuu TikTokin suurimpiin tähtiin. Hän on 82 miljoonalla seuraajalla alustan kolmanneksi seuratuin henkilö. Rae on viime vuosina pyrkinyt luomaan uraa myös sosiaalisen median ulkopuolella.

Addison Rae näyttelee pääroolia Netflixin He’s All That -elokuvassa. Kyseessä on uusi versio vuoden 1999 She’s All That, eli Sinussa on se jokin -teinikomediasta. He’s All That -elokuvassa Rae esittää poikaystävänsä pettämäksi joutuvaa nuorta naista, joka päättää kostaa iskemällä koulun vähiten suositun pojan.

Myös Rache Leigh Cookin ja Freddie Prinze Jr.:n tähdittämässä Sinussa on se jokin -elokuvassa nähtiin vastaava asetelma, mutta uudessa versiossa sukupuoliroolit on käännetty uusiksi. Netflixiin 27. elokuuta ilmestyvästä He’s All That -elokuvasta ja Addison Raen näyttelijänlahjoista saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.