Suklaapatukkaa aamiaismuroihin – suklaagranola käy myös jälkiruoaksi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Aamiaismuromarkkinat ovat viime aikoina laajentuneet tavallisista sokerimuroista terveellisten vaihtoehtojen kautta herkuttelutuotteisiin. Täysjyvätuotteiden rinnalle kauppojen hyllyille on tullut lukuisia makusekoituksia, jotka toimivat aamupalan lisäksi myös esimerkiksi jälkiruokana.

Nyt markkinoille on tullut appelsiinitryffelitäytteisen suklaapatukan makuinen Fazerina-granola, joka on tarkoitettu herkutteluun ja leivontaan. Patukassa on tryffelitäytettä, appelsiinin makua ja maitosuklaata.

– Uutuus sopii erityisen hyvin viikonloppuaamiaiselle, välipalaksi, jälkiruuaksi ja muihin herkutteluhetkiin. Granolaa voi nauttia maidon, jugurtin ja jäätelön kera, napostella sellaisenaan tai käyttää ainesosana leivonnassa, Fazer kertoo tiedotteessaan.