Tampereen ja Riihimäen välisen pääradan huoltotyöt jatkuvat – junavuoroja perutaan elokuussa

Koti & Asuminen Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen rautateiden pääradan liikenteessä on elokuun aikana tiedossa muutoksia. Tampere-Riihimäki -rataosuudella tehdään vaihteiden huoltotöitä, mikä johtaa liikennekatkoihin kolmen viikon aikana 9.-27. elokuuta.

Pääradan säännölliset huoltotyöt suoritetaan Väyläviraston mukaan tänä vuonna ennalta suunniteltujen liikennekatkojen aikana. Lähiliikenteen junavuorot Riihimäen ja Tampereen väliltä on peruttu arkisin kello 10-14, ja ne korvataan yhdellä bussikuljetuksella molempiin suuntiin. Helsingin ja Riihimäen väliset lähijunat kulkevat normaalisti.

Väyläviraston mukaan liikennekatkot pääradan huoltotöiden aikana ovat paikallaan, sillä niille varmistetaan parempi ennakoitavuus, turvallisuus ja työn laatu. Edellinen huoltokatko tapahtui toukokuussa, ja marraskuussa on tiedossa vielä yksi uusi vastaavanlainen huoltokatko. Korvaavat bussiyhteydet ja aikataulut ovat nähtävissä VR:n myyntikanavien matkahaussa.