Äiti otti ohjat omiin käsiin – poisti tyttärensä 1,7 miljoonan seuraajan sometilin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen äiti Fernanda Rocha Kanner sai tarpeekseen tyttärensä somettamisesta. Hänen 14-vuotias tyttärensä Valentina omisti TikTokissa ja Instagramissa yhteensä 1,7 miljoonaa seuraajaa. Äidin syyn ymmärtää jokainen tervehenkinen vanhempi.

Äiti ei yksinkertaisesti halua, että hänen tyttärensä määrittelee itsensä ja oman arvonsa netissä saamansa palautteen tai seuraajamäärän avulla. Radikaalin päätöksen vanhemman oikeudella tehnyt nainen myöntää, että tytär on ollut suunniltaan.

Hän kuitenkin toivoo, että Valentina ymmärtää myöhemmin äitinsä tarkoitusperät ja sen, kuinka epäterveellinen ympäristö sosiaalinen media on nuorelle ja kehittymässä olevalle teinille.

– En halua tyttäreni mainostavan tulenarkoja ja Kiinassa valmistettuja polyesterivaatteita. En halua uskomattoman tyttäreni tanssivan kameralle kuin koulutettu apina. Tämä on surullinen ikäryhmä, jota määrittelee kuuluisuus, Fernanda tokaisi.