Karmaiseva tilanne – nainen kohtasi karhun kotipihallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oman kodin ulkopuolelle lukituksi joutuminen on yleensä lähinnä ärsyttävä tilanne. Erään kanadalaisen naisen tapauksessa tilanteeseen aiheutti kuitenkin todellista vaaran tunnetta lähellä liikkunut villieläin.

Heinäkuussa 2021 Kanadan Pohjois-Vancouverissa kuvatulla videolla paikallisen kodin pihalla löntystelee mustakarhu. Videota kuvaava nainen on pakenemassa eläintä sisälle, mutta ovella häntä odottaa uusi ikävä yllätys. Hän on unohtanut avaimen sisälle.

Naisen onneksi karhu ei vaikuta olevan erityisen kiinnostunut hänestä, vaan se kiertelee kodin pihalla selkeästi ruokaa etsien. Mustakarhuilla ei tyypillisesti ole tapana hyökätä ihmisten kimppuun. Harva todennäköisesti toivoisi silti joutuvansa samankaltaiseen tilanteeseen, kuin avaimensa unohtanut nainen videolla.