MotoGP-osakilpailussa raju onnettomuus – liekkimeri levisi kolarissa radalle

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjan Itävallan osakilpailussa todistettiin sunnuntaina vaarallista tilannetta. Espanjalaisen Dani Pedrosan moottoripyörä syttyi kolarin vuoksi tuleen.

Tilanne sai alkunsa kilpailemaan muutaman vuoden tauon jälkeen palanneen Dani Pedrosan kaaduttua radalla. Takana ajanut italialainen Lorenzo Savadori törmäsi pyörään, minkä seurauksena hänen oma ajoneuvonsa syttyi tuleen. Tuli levisi nopeasti myös Pedrosan moottoripyörään.

Pyöristä leivisi polttoainetta myös radalle. Kilpailu jouduttiin keskeyttämään, jotta palo onnistuttiin sammuttamaan ja rata siivoamaan. Sekä Pedrosa että Savadori selvisivät kuitenkin onnettomuudesta säikähdyksellä.

Varapyörällä kilpailua jatkanut Pedrosa sijoittui lopulta kymmenenneksi. Voittajaksi selvisi espanjalainen Jorge Martin.