Suvi Pitkänen esitteli kurvinsa kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Suvi Pitkänen on nähty kuluneen kevään aikana televisiossa suositun Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana. Hän selvisi kilpailussa varmasti pidemmälle kuin valtaosa televisiokatsojista alunperin uskoi. Viime aikoina Pitkänen on poseerannut ajoittain rohkeissakin kuvissa sosiaalisessa mediassa, ja nyt hän on valottanut hieman oman arkensa rutiineja

– Keskustelen mun seuraajien kanssa päivittäin liikunnasta,ravinnosta ja hyvinvoinnista ja koska tää tuntuu olevan niin kiinnostava aihe, aattelin jakaa tänne muutaman random faktan koskien mun rutiineja. Aloitetaan ruuasta. Hiilarit. En voisi elää ilman! Ne on mulle pakollista polttoainetta. En pelkää hiilareita vaan syön niitä lähes joka aterialla päivässä. Tietysti oon tarkka siitä mitä hiilareita ja paljon niitä syön, Suvi kirjoittaa.

Suvi kertoi, etteivät maitotuotteet sovi hänen vartalolleen laktoosi-intoleranssin vuoksi ja edes kaikki laktoosittomat tuotteet eivät ole sopivia. Juustoa rakastavalle Pitkäselle tilanne on hankala. Samalla Suvi paljasti olleensa muutama vuosi sitten pahassa sokerikoukussa, josta hän pääsi kuitenkin lopulta irti ravintovalmennuksella. Viinit maistuvat hänelle hyvin edelleen.

– Tykkään viinistä ja nyt kesällä sitä nauttinutkin enemmän. Normi arkeen viini ei kuulu kun viikonloppuun,eikä edes jokaiseen sellaiseen. En kuitenkaan ota stressiä siitä jos haluan ottaa lasin tai kaksi viiniä joku arki-ilta. Alkoholi sisältää kaloreita mutta myös haittaa rasva-ainevaihduntaa joten jos haluun kiristellä,vältän kokonaan tai ainakin pitkälti.