Vapise Kola-Olli – mies joi kaksi litraa kolaa alle 19 sekunnissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juuri avatun colan juominen nopealla tahdilla ei ole niin helppoa kuin saattaisi kuvitella. Moni saattaa muistaa esimerkiksi Kola-Ollin, joka yritti aikoinaan juoda Ennätystehdas-ohjelmassa 1,5 litraa colaa lyhyessä ajassa kuitenkaan onnistumatta siinä.

Toisin kuin Kola-Ollin tapauksessa, ei colajuoma ole liian hapokasta amerikkalaiselle kilpasyömäri Eric Bookerille. Hän onnistui nimittäin juomaan tuoreella videollaan peräti kaksi litraa colaa vain 18,45 sekunnin aikana.

Suorituksensa kovaäänisellä röyhtäyksellä kruunannut Booker tuli tempauksellaan rikkoneeksi maailmanennätyksen. Hän joi kaksi litraa virvoitusjuomaa tiettävästi nopeammin kuin kukaan muu aikaisemmin. Miehen mukaan Guinnessin ennätystenkirjaan pääseminen on aina ollut hänen suuri haaveensa.