Läpimurto? Britney Spearsin isä valmis luopumaan holhouksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spearsin isä Jamie Spears sanoo olevansa valmis luopumaan roolistaan ​​tyttärensä holhoojana, kun aika on oikea”. Poptähti on vuosien ajan pyrkinyt poistamaan isänsä tuomioistuimen määräämästä järjestelystä, joka on hallinnut hänen uraansa ja talouttaan 13 vuoden ajan.

– Herra Spears on valmis eroamaan kun aika on oikea, mutta siirtymän on oltava järjestetty ja ratkaisun on sisällyttävä tuomioistuimessa vireillä oleviin asioihin, Britney Spearsin lakimiehille tarkoitetussa vastineessa sanotaan CBS:n mukaan.

Jamie Spearsin asianajajat tähdentävät, että isän tarkoituksena on ollut turvata tyttärensä hyvinvointi ja luoda tasapainoa elämään. Vastineessa sanotaan, että Jamie Spearsin holhouspäätös pelasti Britneyn henkilökohtaiselta katastrofilta. Hän ei kuitenkaan usko, että julkinen riitely edesauttaa hänen tyttärensä ja holhottavansa hyvinvointia.