Eminemin ex-vaimo Kim Scott kiidätetty sairaalaan – yritti itsemurhaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Eminemin entisenä vaimona tunnettu Kim Scott joutui heinäkuun lopussa sairaalaan. 46-vuotiaan Scottin sairaalahoitoon joutumisen taustalla on paljastettu olleen itsemurhayritys.

Viranomaiset saivat 30. heinäkuuta hätäpuhelun, jonka mukaan Yhdysvaltojen Michiganissa asuva henkilö käyttäytyi itsetuhoisesti kodissaan. Kim Scott oli vastustanut paikalle hälytettyjä poliiseja niin voimakkaasti, että hänet jouduttiin sitomaan. TMZ-sivuston mukaan Scottin kerrotaan viillelleen jalkaansa, minkä seurauksena lattialle oli valunut runsaasti verta.

Kim Scott kiidätettiin ensiapuun ja mielentilatutkimukseen, mutta hänet on sittemmin kotiutettu sairaalasta. Välikohtaus tapahtui vain viikko hänen äitinsä kuoleman jälkeen. Hänen Dawn-siskonsa puolestaan kuoli 41-vuotiaana vuonna 2016 epäillyn heroiinin yliannostuksen seurauksena.

Eminem ja Kim Scott olivat naimississa vuodesta 1999 vuoteen 2001 saakka, ja jälleen muutaman kuukauden ajan vuonna 2006. Heillä on yksi yhteinen lapsi, nykyään 25-vuotias Hailie Jade. Pariskunnan myrskyisää suhdetta ruodittiin Eminemin näkökulmasta useissa hänen kappaleissaan.