Mies väittää tulleensa vuodesta 2714 – ennustaa karmaisevia asioita ihmiskunnalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTokissa leviää viraalina video, jolla esiintyvä mies väittää olevansa aikamatkustaja vuodelta 2714. Aery Yormany kertoo perustaneensa videopalvelun tilinsä ihmiskuntaa auttaakseen. Hänen mukaansa kaksi viikkoa kestävä perseidien meteoriittisuihku on osa avaruusolioiden tulevaa hyökkäystä.

Perseidit ovat yksi kolme suuresta tähdenlentoparvesta joulukuun geminidien ja tammikuun kvandrantien ohella. Aidoksi aikamatkustajaksi itseään väittävä TikTok-käyttäjä kertoo, että 11. elokuuta olisi pitänyt tapahtua jotain uskomatonta. Yksi tähdenlentoon kuuluvista valoista oli hänen mukaansa maapallolle laskeutunut alus.

– Tämä alus aloittaa valmistelut Nozic-sotaa varten, hän kertoo.

Hän on ennustanut aiemmin viisi merkittävää päivämäärää. Ensimmäinen oli 3. elokuuta, jolloin Nasan oli tarkoitus löytää rinnakkaisuniversumi. Sen sijaan 14. syyskuuta hän kertoo suuren hurrikaanin iskevän Etelä-Carolinaan. 20. lokakuuta kahdeksan ihmistä saa auringolta supervoimia. 14. joulukuuta teini-ikäiset löytävät tyrannosaurus Rexin munan ja laitteen, jolla he pystyvät teleporttaamaan itsensä vaihtoehtouniversumiin. Lisäksi hän kertoo ihmiskunnan löytävän 2. helmikuuta 2022 kalaihmisiä kadonneesta Atlantiksesta.

Avaruussodista on puhuttu paljon viime aikoina. Salaliittoteoreetikot ovat jo vuosia kertoneet valtioiden hankkeista, joissa aseteollisuuteen pumpattavia rahoja osoitetaan avaruuspuolustusvoimille maapallolla käytävien sotien sijaan. Osa teoreetikoista on julistanut, että ensimmäiset sodat ovat valtioiden itse organisoimia ja kuvitteellisia keinoja saada kehitettyä ainoastaan aseteollisuutta.

@aesthetictimewarperNozics are extraterrestrial life… ##fyp ##fypage ##timewarper ##timetravel ##timetraveler ##nozics ##future ##fypシ

♬ Acid Rain – Lorn