Suositusta virvoitusjuomasta tulossa alkoholiversio – uskaltaisitko maistaa?

Ruoka · Tim Isokivi

Mountain Dew -virvoitusjuoma on tullut suomalaisille tutuksi vuodesta 2002 lähtien, mutta Yhdysvalloissa sillä on huomattavasti pidempi historia. Nyt vihreästä värityksestään tunnetusta ja mielipiteitä jakavasta juomasta on tulossa uusi, vain aikuisille suunnattu versio.

PepsiCo ja Boston Beer Company -yhtiöt ovat lanseeraamassa Hard MTN Dew -juoman. Kyseessä on alkoholillinen versio suositusta virvoitusjuomasta. Juoman lkoholipitoisuus on viisi prosenttia Sokerittomia ja kofeiinittomia Hard MTN Dew -juomaa tuodaan markkinoille sekä normaalin Mountain Dew:n että mustaherukan ja vesimelonin makuisina.

Uutuudet saapuvat alkoholia myyvien kauppojen hyllyille Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2022. Toistaiseksi tiedossa ei ole, päätyykö Hard MTN Dew tulevaisuudessa myyntiin myös Suomessa.