Disney-kaunotar Ashley Tisdale julkaisi kylpykuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Tisdale paljasti taannoin poistaneensa silikonirintansa, koska ne eivät auttaneetkaan hänen suhtautumiseensa omaan vartaloonsa.

Nyt näyttelijätär on julkaissut itsestään kuvan kylvyssä. Julkaisun tarkoitus lienee kertoa hiusten ja päänahan puhdistamisesta, mutta ainakin satojen kommenttien perusteella varsinkin miehillä huomio on kiinnittynyt aivan muualle kuin hiusten pesemiseen.

34-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa. Taannoin Ashley paljasti olevansa raskaana. Hän kertoi asiasta julkaisemalla valokuvan muhkeaksi paisuneesta vauvamasustaan.